Persoonlijke gegevens
Ik heb bijna 15 jaar in verschillende functies op finance en IT afdelingen gewerkt, van jongste bediende tot financieel directeur. Bij bedrijven als Pink Roccade, The Reader's Digest, Shell, Hilti en DIAGEO.
Daarna ben ik voor mezelf begonnen. Met mijn project management, financiële èn informatie achtergrond heb ik bewezen organisaties naar een hoger plan te kunnen brengen. Toen de kans zich voordeed een eigen business unit op te zetten, heb ik die kans gegrepen. Internationale ervaring, people management skills en procurement ervaring op senior level heb ik mee mogen maken, en daarnaast ook m'n MBA gehaald.
In 2012 heb ik er voor gekozen om de uitdaging van een MSc ICT/IS aan de UvA aan te gaan (afgerond in 2014). Ik ben pragmatisch, flexibel, cijfermatig en rekenkundig heel sterk en ik heb aangetoond organisaties te kunnen helpen door innovatieve en gestructureerde oplossingen aan te dragen voor strategische vraagstukken, en die ook te kunnen implementeren.
Als zelfstandige is het lastig nee zeggen. Dat betekent flexibiliteit aan de ene kant, maar dat betekent ook dat ik liever geen langdurige full-time opdrachten wil aangaan. Twee maanden full-time? Graag! Zes maanden? Liever 28 uur, want dan kan ik ook m'n andere dingen ernaast blijven doen.
€ 71-85 per uur
8-40 uren per week
Kennis & Vaardigheden
Relevante werkervaring
Support
oktober 2016 tot september 2017
Taken en verantwoordelijkheden
Zelfstandig cateraar ontwikkelde zich van zelfstandige naar serieuze speler in de niche markt van film en crew catering. Secundaire proces volledig ingevuld.